<br />
<br />
Kifli 50 gramm<br /> Kifli 50 gramm
Kornspitz 70 gramm<br />A Kornspitz® Európa legsikeresebb márkás péksüteménye. Mintegy 20 évvel ezelőtt Ausztriában kidolgozott, magvas, fűszeres, rozsos péksüteményéből, a világ 59 országában, pékek ezrei, pontosan meghatározott receptúra szerint, naponta közel 4,5 millió darabot sütnek.

A Kornspitz® mindazonáltal sokkal több mint egy sikeres, ropogós márkás-péksütemény, mely különösen magas arányban tartalmaz értékes ballaszt-anyagokat.

A kedvelt, búzából készülő péksütemény nagy arányban tartalmaz gabonatöreteket, ezért van a Kornspitz® -nek nagyon nagy, több mint 6%-os élelmi rost tartalma – csaknem akkora, mint a teljes kiőrlésű kenyéré.

Értékes alapanyagok harmonikus keveréke teszi kedveltté a Kornspitz® -et mind az ínyencek, mind pedig a tápláléktudatos fogyasztók körében. Kornspitz 70 gramm
A Kornspitz® Európa legsikeresebb márkás péksüteménye. Mintegy 20 évvel ezelőtt Ausztriában kidolgozott, magvas, fűszeres, rozsos péksüteményéből, a világ 59 országában, pékek ezrei, pontosan meghatározott receptúra szerint, naponta közel 4,5 millió darabot sütnek. A Kornspitz® mindazonáltal sokkal több mint egy sikeres, ropogós márkás-péksütemény, mely különösen magas arányban tartalmaz értékes ballaszt-anyagokat. A kedvelt, búzából készülő péksütemény nagy arányban tartalmaz gabonatöreteket, ezért van a Kornspitz® -nek nagyon nagy, több mint 6%-os élelmi rost tartalma – csaknem akkora, mint a teljes kiőrlésű kenyéré. Értékes alapanyagok harmonikus keveréke teszi kedveltté a Kornspitz® -et mind az ínyencek, mind pedig a tápláléktudatos fogyasztók körében.
Paprikás stangli 80 gramm<br /> Paprikás stangli 80 gramm
Rozsos stangli 80 gramm<br /> Rozsos stangli 80 gramm
Sajttal szórt stangli 80 gramm<br /> Sajttal szórt stangli 80 gramm
Stangli 80 gramm<br /> Stangli 80 gramm
Szezámmaggal szórt stangli 80 gramm<br /> Szezámmaggal szórt stangli 80 gramm
Vizes zsemle 50 gramm<br /> Vizes zsemle 50 gramm
Vágott zsemle 45 gramm<br /> Vágott zsemle 45 gramm